Velkommen til vores smukke område

I dag var der have-eftersyn i vores område. Fik en henstilling om at skulle fjerne ukrudt mellem mine fliser.

 

Det skal være fjernet inden 22. oktober ellers vil det blive fjernet på min regning. Er jo frygtelig det skal være så sterilt.

 

 

 

 

(dette er ikke mere end 2cm højt)

 

Problemet er, det kun gælder vores haver. Når man ser ud i området på de fælles gang arealer er der masser af ukrudt mellem fliserne. Mon ikke snart denne afdeling har fået skræmt de fleste mennesker væk. Dette område er kun egnet for folk med interesse for prydhaver, hvis man ellers har lyst til at give over kr. 6000.- om måneden i husleje.

 

 

 

(fællesarealet)

Børn og hunde må kun ses, men ikke høres. Da jeg var barn, lavede vi huler i buske, kravlede i træer osv. Det må børn ikke her. Er synd at et familie område skal spoleres grundet ensporede gamle mennesker synspunkter. Børn under 6 år må kun køre ude på vejen. De må ikke cykle i vængerne og på de lukkede områder. Problemet er bare at børn under 6 år må i henhold til trafikloven slet ikke køre på vejen. Ergo, flytter en børnefamilie til området her. Sælg cyklerne, for børnene får ikke mulighed for at køre på dem, før de er gamle nok til at køre i trafikken!

 

Du kan ikke længere kommentere på denne tråd

Idag45
Ialt39129

lightbulb Siden her bruger cookies. De gemmes på din pc i 30 dage. Du kan manuelt slette dem i din browsers indstillinger.