Eksistensgrundlaget truet for mange mennesker

Umiddelbart før forhandlingerne om næste års finanslov går i gang, tager det socialdemokratiske folketingsmedlem Jan Johansen nu bladet fra munden og opfordrer regeringen til at indgå en finanslovsaftale med Enhedslisten. (se indslaget her)

Et forlig med venstre, giver i hvertfald ikke brød på bordet til den store gruppe mennesker, som er truet med at få fjernet deres eksistensgrundlag, nemlig dagpengene. Der er jo intet arbejde at få og at fjerne dagpengene for arbejdsløse som midlertidigt er uden job og uden job muligheder er jo at sparke til mennesker som allerede ligger ned.

Disse mange mennesker risikerer at gå fra hus og hjem. Ægtefællen tjener måske en gennemsnitsløn og derved er kontanthjælpen udelukket. I op-gangs tiden har familierne købt hus osv. Langt de færreste kan klare terminerne, med kun een indtægt.

Det hjælper ikke at svinge pisken og forsøge at tvinge mennesker i job, når der nu ikke er noget job at få. Det virker som om regeringen totalt har mistet følingen med hvad der foregår ude i samfundet. Nogle få udover Jan Johansen har smagt "gulvfolkets" liv, udover disse få, er der ikke mange der har haft "sorte" negle uden sikkerhedsnet.

Du kan ikke længere kommentere på denne tråd

Idag47
Ialt39131

lightbulb Siden her bruger cookies. De gemmes på din pc i 30 dage. Du kan manuelt slette dem i din browsers indstillinger.